Klacht: 80 euro extra voor 2 tickets!?

op 18 december 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw koopt op viagogo 2 tickets voor werchter boutique voor mijn verjaardag! Ik ben superblij met de tickets, maar zij is er niet goed van dat ze 260 euro heeft betaald. Ik schrik van dit bedrag en ga op onderzoek. Blijkt dat er nog tickets beschikbaar zijn op ticketmaster (de officiële verkoper) aan 89euro per stuk!!!!!! 178 euro dus!!!! Moest het uitverkocht zijn geweest, begrijp ik ergens een premium prijs, maar dat is hier zeker niet het geval!!!! 80 euro handling fee!!!! ARE YOU KIDDING ME!?!?!?!?!

Gewenste Oplossing:

Ik had graag de 80 euro terug gestort gekregen. Dit is een schande!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yoavkarlberger@gmail.com