Klacht: 4e wachtende in de rij

op 26 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben in deze winkel dagelijks getuige van het feit dat er iemand 4e wachtende is. Dit ook bij andere kassa s is en er nog een kassa open kan. Het personeel van dit filiaal houd zich niet aan de regels van jullie bekendste actie. Ik ben van mening dat hier op gecontroleerd mag worden. Ze maken er hun eigen regels van terwijl deze duidelijk op het bordje boven de kassa staan. Ik spreek ook veel klanten hierover omdat ik niet mijn mond hou. En er irriteren zich heel wat mensen aan. Geen goede reclame dus. Het zou fijn zijn als hier iets aan gedaan word. Of stop de actie.

Gewenste Oplossing:

Als er daadwerkelijk mensen die 4e wachtende in de rij zijn en dat ook bij de andere kassa s zijn en er nog 1 open kan. Het personeel dit ook gewoon zegt en de boodschappen gratis zijn. Het is immers uw eigen actie. Of stop de actie.

Alle klachten die gemeld zijn door Lukje1983