Klacht: 30% meer suiker ipv minder in de vernieuwde pakjes (misleiding )

op 07 mei 2016 over Wicky drinks in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kunt u mij vertellen hoe het kan dat op de vernieuwde verpakking van Wicky framboos staat dat er 30% minder suiker in zit, terwijl er in de “oude” variant beduidend minder suiker zit…?! In de oude zit 4,7 gr en in de nieuwe zit 7,3 gr suiker..!!
Mijn dochter is gek op framboos en alles waar het in zit. Daarom was ik ook zo blij met de Wicky framboos sap, juist omdat daar ( in verhouding met andere vergelijkbare sappen) minder suiker in zat!!!
Ik vind dit erg teleurstellend. Je kan tegenwoordig bijna niks meer kopen zonder dat het bomvol met suiker zit. Helemaal omdat er bij u gesuggereerd wordt dat het gezonder is en er juist minder suiker in zou zitten..! Dit is pure misleiding!

Graag zie ik uw uitleg en reactie tegemoet.

Mvg,
Johan van Terwisga

Gewenste Oplossing:

Iets minder misleidende teksten. Of een product met geen misleidende tekst !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wicky drinks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Wicky drinks over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wicky drinks nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Terwisga