Klacht: 30 euro per ticket extra in rekening gebracht

op 27 februari 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na afronding van de bestelling van drie kaarten voor 85,- euro kwam er een addertje onder het gras tevoorschijn. per ticket moest ik nogeens 30,- euro extra betalen. nadat ik de pdf print had ontvangen blijkt daarop het bedrag van 54,– te staan? wat is nu de echte prijs en ik zou graag telefonisch contact met u willen hebben.

Gewenste Oplossing:

tevreden ben ik als er per transactie 30,0- euro in rekening wordt gebracht, dat vind ik redelijk. graag zou ik telefonisch contact willen hebben om zeker te weten dat deze kaarten okay zijn! ik ga ze namelijk cadeau geven aan mijn zusjes en het zou toch wel heel erg vreemd zijn als het niet klopt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht yvonnesmith

8 maanden geleden - de tickets zijn op verkeerde naam gesteld

Alle klachten die gemeld zijn door yvonnesmith