Klacht: 3 standen speen Avent snel kapot

op 01 augustus 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik nu sinds een week of 2 de 3 standenspeen van avent. Maar hij is nu al kapot! Het gat waar de voeding doorkomt is 2 keer zo groot geworden. Dit is neem ik aan toch niet de bedoeling dat ze zo gauw kapot gaan? Vindt het best duur om om iedere 2/3 weken een nieuwe speen te moeten kopen.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe spenen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door LizzyCaron