Klacht: 3 keer problemen met tv

op 21 februari 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

klacht is bekend bij Samsung tv doet het nu weer niet 16-02-2018 gebeld maandag contact gehad met homeservice afspraak gemaakt voor woensdag 20-02-2018 dinsdag mail gehad van homeservice dat het onderdeel nog niet binnen is als ik bel naar Samsung en vraag hoelang het gaat duren wordt mijn te kennen gegeven dat ik moet afwachten dit is de 3 keer 1 keer is hij 2 week weg geweest daar voor had ik ook al week geen tv

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als het er duidelijk is wanneer ik weet wanneer hij wordt gemaakt het moet toch niet zo zijn dat ik 2 week geen tv heb ik heb de tv vorige jaar gekocht en nu al voor de 3 keer problemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bryanr