Klacht: 2x teenstuk gebroken

op 19 juni 2017 over Havaianas in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit weekend zijn bij mij en mijn dochter op dezelfde plek de slippertjes stuk gegaan. Beide bij het teenstuk. Mijn dochter had de slippertjes seen paar weken. Ikzelf droeg de slippers al een aantal maanden. Van mijn dochter zijn de vorige slippertjes ook stuk gegaan op dezelfde plek.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer we beiden nieuwe slippertjes ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havaianas

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havaianas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Resupi