Klacht: 2x fietslampjes (wit licht) defect na 1/2 weken gebruik

op 27 februari 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

tot twee keer toe heb ik bij de Hema fietslampjes gekocht (met grijs rubber voor om je stuur) die na enkele keren gebruik niet meer uitgezet kunnen worden, maar blijven knipperen. Het ene setje (voor- en achterlicht) had ik uitgeleend aan mijn dochter, voor mezelf een nieuw setje gekocht, maar van beide setjes bleef het voorlicht maar knipperen, en kan alleen uitgezet na demontage met een schroevendraaiertje.

Gewenste Oplossing:

ik zou graag nieuwe lampjes, voor mijn dochter en mijzelf ontvangen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lot Falkenburg