Klacht: 250,- caschback niet ontvangen

flipvanhal op 25 maart 2013 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 25-01-2013 heb ik een samsung 8000 serie tv gekocht
toen gold een aanbieding dat je 250,-euro caschback zou krijgen van samsung alles opgestuurd inclusief streepjescode+ rekening maar tot op heden nog niks terug ontvangen zelfs nog geen reactie via email heb deze gekocht bij mediamarkt in groningen de buurman heeft gelijk met mij daar dezelfde tv gekocht en heeft 250,-euro caschback reeds ontvangen

Gewenste Oplossing:

250,-euro caschback ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door