Klacht: 2 KAARTJES BRUNO MARS

op 29 november 2016 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 KAARTJES BRUNO MARS 10 MEI ZITPLAATSEN BESTELD, OMDAT MIJN KLEINDOCHTER ERG KLEIN IS WILDE IK GEEN STAANPLAATSEN. BIJ DE OVERIGE TICKETS STAAT STAANPLAATSEN DUS HEB DE ANDERE KAARTJES GENOMEN. EN VEEL TE HOGE ADMINISTRATIEKOSTEN. EN ZELF ZIJN ZE NIET BEREIKBAAR.

Gewenste Oplossing:

2 ZITPLAATSEN EN ADMINISTRATIEKOSTEN TERYG.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wilmadriel