Klacht: 1bril en 1 (ZONNE)bril gratis

op 27 maart 2018 over Eye Wish in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een oogtest laten doen, en er werd een leesbril geadviseerd, de verkoopster raadde aan 2 brillen te nemen. toen ik thuis kwam las ik op internet de reclame, dat het ook een leesbril en een zonnebril mocht zijn. dit is me echter niet verteld. dit vertelde ik bij ophalen. maar dat was ze inderdaad vergeten zei ze. maar er kon niks meer aan veranderd worden. ze heeft me wel een kortingsbon gegeven. maar had graag de zonnebril gehad. jammer dat er zo gereageerd word. was een leesbril van 2 dus een gangbare sterkte. ben zeer teleurgesteld, en dit was mijn eerste kennismaking met eye wish. GEEN FIJNE ERVARING

Gewenste Oplossing:

ik wil graag ipv de 1 leesbril een zonnebril

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Eye Wish over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Eye Wish in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Eye Wish een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Eye Wish

Heeft op 11 september 2018 om 17:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Mirjam Rijken