Klacht: 13 uur eerder vliegen

op 07 september 2015 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

we werden op onze vakantie bestemming geïnformeerd dat onze vlucht van 23.59 uur CAI 026 vervroegd was naar 11 uur in de ochtend , vluchtnr CAI 607,hierdoor ben ik een hele dag vakantie kwijt, ook de stoelen die wij hadden gereserveerd waren er niet meer , ik moest maar een klacht in dienen, bij thuis komst had ik een mail van corendon dat het geld voor de gereserveerde stoelen verwerkt zal worden , maar over de vlucht verder niks , hier ben ik het niet mee eens

Gewenste Oplossing:

als ik het geld terug krijgt van de stoelen en een vergoeding van de 13 uur die wij eerder moesten vertrekken ben ik al heel blij , wat niet inhoud dat ik vreselijk teleur gesteld was dat ik smorgens om 8 uur al op gehaald werd ,ipv sávonds 21 uur ,

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Alle klachten die gemeld zijn door JanJanneke