Klacht: 100% verhoging 4 uurtje

op 06 juli 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke week ga ik op dinsdag na het sporten samen met een vriendin gezellig iets eten/drinken bij de HEMA te veghel. We maken dan gebruik van de actie het 4-uurtje, afgelopen dinsdag was deze met 100% in prijs verhoogd. Niet alleen was dit voor ons een verassing maar ook de medewerkster die op dat moment aanwezig was wist ons geen verklaring te geven.

Gewenste Oplossing:

Als er tijdig wordt vermeld dat prijzen om hoog gaan. Ook vind ik 100 procent prijsverhoging niet in verhouding met wat je krijgt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marjo60