Klacht: 100% verhoging 4 uurtje

op 06 juli 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke week ga ik op dinsdag na het sporten samen met een vriendin gezellig iets eten/drinken bij de HEMA te veghel. We maken dan gebruik van de actie het 4-uurtje, afgelopen dinsdag was deze met 100% in prijs verhoogd. Niet alleen was dit voor ons een verassing maar ook de medewerkster die op dat moment aanwezig was wist ons geen verklaring te geven.

Gewenste Oplossing:

Als er tijdig wordt vermeld dat prijzen om hoog gaan. Ook vind ik 100 procent prijsverhoging niet in verhouding met wat je krijgt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marjo60