Klacht: 1 maand Nike air 2017 en nu al lek!

op 27 september 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter heeft van haar gespaarde geld eindelijk haar lang gewilde Nike air 2017 gekocht! Ze is 11 dus heeft even geduurd! Nu na een maand zijn ze al lek! Nike vergoedt niet volgens de sneakershop omdat ze zelf in een soort spijkertje u’s gestapt! Mijn andere dochter heeft twee paar gehad niets mee gebeurd!
Ik vind het echt heel apart dat zo n dure schoen niet wordt vergoed

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze een paar nieuwe krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolandeb