Klachten over Light in the box

LightInTheBox.com is een Chinese online retailer die al meer dan 10 jaar meer dan 100.000 producten wereldwijd voor de laagste prijs verkoopt. Wij streven... Lees meer >

98% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 4 Internetshops - Elektronica

98%
523 klachten gemeld
1 openstaande klachten
7 klachten in behandeling
515 klachten opgelost
4.8 /10
452 stemmen
452

Tijdslijn

niet communiceren

Klacht van op 22 maart 2018 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

op 13 november kleding besteld. In december nog niet ontvangen, toen een aantal mails gestuurd. Antwoord is telkens hetzelfde: wacht u af, wij doen ons best. het komt eraan. In januari is er nog niks binnengekomen. Weer een mail, weer... Lees meer

Op 12 maart heb ik een bestelling gedaan bij Light in the box waarvoor direct betaald is. Deze bestelling is online niet terug te vinden in mijn account en je kan alleen maar contact opnemen via je gedane bestelling. Kan... Lees meer

Ik heb eind vorig jaar een bestelling geplaatst. Mijn bestelling is nooit geleverd terwijl zij wel berichten stuurden dat de bestelling geleverd is. Ik heb hierover geklaagd in februari. Hun reactie was dat het spijtig was maar de bestelling was... Lees meer

Ik heb eind vorig jaar een bestelling geplaatst. Mijn bestelling is nooit geleverd terwijl zij wel berichten stuurden dat de bestelling geleverd is. Ik heb hierover geklaagd in februari. Hun reactie was dat het spijtig was maar de bestelling was... Lees meer

Op 30 januari heb ik een bestelling gedaan. Voorafgaand aan het betalen heb ik gekozen voor afkoop van douane kosten. Toen ik een bevestiging kreeg van verzending kwam ik erachter dat ik nog eens douane kosten moest betalen. Ik heb... Lees meer

Graag wil ik iets retour sturen.. na uiteindelijk contact te hebben gezocht via klacht.nl heb ik een retour formulier ontvangen en zou ik binnen 24 u een RMA code krijgen om het artikel retour te sturen.. echter, nu na een... Lees meer

Volgens de website van Lightinthebox is het mogelijk een verzekering tegen invoerrechten & belasting te kiezen. Echter bij het afrekenen wordt deze optie niet gegeven waardoor je zelf voor deze extra kosten op gaat draaien als je toch besteld. Waarom wordt... Lees meer