Klachten over Light in the box

LightInTheBox.com is een Chinese online retailer die al meer dan 10 jaar meer dan 100.000 producten wereldwijd voor de laagste prijs verkoopt. Wij streven... Lees meer >

98% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 4 Internetshops - Elektronica

98%
484 klachten gemeld
7 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
476 klachten opgelost
4.8 /10
475 stemmen
475

Tijdslijn

Een telefoon besteld van het merk Oukitel waar ik in totaal €181,65 voor heb overgemaakt. Deze telefoon doet helemaal niks, hij start niet op en opladen doet ie ook niet. Via de zogenaamde tickets van de klantenservice wordt er gecommuniceerd,... Lees meer

I ORDERED 4 ITEMS SINCE 15-04-2018 AND NEVER RECEIVE ANY OF THE ITEMS TILL DATE WHILE TRACKING INDICATES , DELIVERED: DETAILS OF PAYMENT: . Dear Alpha Umo, We would like to inform you... Lees meer

Wij hebben 03 november 2017 twee bestellingen geplaatst voor kroonluchters, deze hebben wij op 7 november vooruit betaald. Levertijd zou 4-6 werkdagen zijn. Hier rekenden wij op in verband met opening van een nieuwe winkel. De kroonluchters kwamen echter niet... Lees meer

Mijn Klacht Aangezien ik erachter ben gekomen dat ik 2 accounts heb, wil ik er 1 volledig verwijderen, maar ik kan geen optie daarvoor vinden en ik kan ook geen optie vinden om een gewoon bericht te sturen naar de klantenservice.... Lees meer

Heb twee colberts besteld en een paar schoenen de colberts en de maten hiervan zijn vreemd dus probeer nu om te ruilen a12,50 en douanerechten 25,00euro hele weken bezig geweest voor rma code voor omruilen nu pakket weggebracht naar post... Lees meer

smartwatch nooit ontvangen

Klacht van op 03 mei 2018 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

de smartwatch is 1februari 2018 besteld met extra kosten met snellere levering , maar nog steeds niets ontvangen. meerdere wegen geprobeerd om een oplossing of antwoord te verkrijgen men status wordt steeds afgesloten zo dat ik geen contact meer kan opnemen met... Lees meer

Ik wil mijn account verwijderen echter is dit via de site niet mogelijk, er zou een link staan op de pagina van mijn account echter deze link staat er niet. Een email sturen kan alleen betreffende een bestelling, niet rechtstreeks naar... Lees meer

twee hoorlampen besteld die ik na een paar weken op het postkantoor kon komen ophalen. Na het betalen van €18.- kreeg ik het pakket mee. Er zaten echter geen oplaadbare batterijen bij en geen oplaad kabel en pluggen! Ik heb er dus niets... Lees meer