Klachten over Light in the box

LightInTheBox.com is een Chinese online retailer die al meer dan 10 jaar meer dan 100.000 producten wereldwijd voor de laagste prijs verkoopt. Wij streven... Lees meer >

Statistieken van Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

269 klachten gemeld
1.8 /10
143 stemmen
143

Bestelling na 3 weken nog steeds NIET gekregen

Klacht van Pierke1967 op 20 september 2022 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

1september bestelling geplaatst en betaald 39€.Nog steeds NIETS gezien.Berichten krijgen van “bestelling is geleverd”dan betekent dat bij de koerier.Dan 5-7 dagen óf maar liefst TWAALF”kalenderdagen”om een pakje vanuit NL te leveren in België.Pardon??Dat gebeurt met een bakfiets zeker???We zijn nu... Lees meer

Maar ik wil ze retourneren, gebruik makend van het door de website zelf beschreven recht om binnen 7 dagen te retourneren.Maar, elke poging om bij retourproces te komen ,lukt niet. Er wordt gezegd, klik aan als het gearriveerd is, dat... Lees meer

Compliment van op 25 juli 2019 over Light in the box

Fijn dat het gewoon bezorgd is. Maar tjemig wat onhandig dat jullie niet te bereiken zijn. Geen respons op de mailtjes die ik heb verstuurd via verschillende wegen. En nog steeds geen enkele vorm van track en trace of iets v bevestiging van mijn bestelling. Kan allemaal beter denk ik.:)

8

Compliment van op 24 juli 2019 over Light in the box

ben tevreden met de gekozen oplossing

8

Compliment van op 15 maart 2019 over Light in the box

Beste Carla,

Dank u vriendelijk voor uw reactie. Ik zie het tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Dhia

8

Compliment van op 02 januari 2019 over Light in the box

Mij excuses naar lightinthe ox, door een typefout in mijn email adres heb ik mij n bestelling niet kunnen traceren, dit was mijn eigen fout !!

10

Compliment van op 30 december 2018 over Light in the box

In mijn bestelling kan ik niet in ik zie mijn bestelling niet ik zou graag weten waar me bestelling of me gelt terug

10

Compliment van op 06 november 2018 over Light in the box

Het bedrijf is zijn afspraken na gekomen het is dus opgelost.

10

Compliment van op 28 september 2018 over Light in the box

Hoop dat het nou wel aan komt alvast bedankt

7

Compliment van op 09 augustus 2018 over Light in the box

Ik heb het pakje gekregen. Het is wel te klein!

9

Compliment van op 01 augustus 2018 over Light in the box

Is netjes te noemen, na vakantietijd bestel ik de order wel opnieuw in de hoop dat het dan goed gaat. Maar wel vreemd dat men mijn huisnummer miste, er zijn toch genoeg bestellingen geplaatst in het verleden op dit adres?

7

Compliment van op 14 juli 2018 over Light in the box

Zoals het er nu naar uitziet ben ik tevreden ik hoop dat het nu aankomt maar dat ze me huis nummer niet hadden heb ik in het begin al geprobeerd uit te leggen maar in ieder geval bedankt voor het helpen voor en oplossingen bedankt.met vriendelijke groet Bram.

8

Compliment van op 03 juli 2018 over Light in the box

Ja, ik ben blij dat Light in the Box de kosten voor invoerrechten van 25,53 gaat vergoeden. Daar had ik extra voor betaald bij de aankoop !
De jurken zijn erg mooi, goed dat ik het pakket terug heb laten komen.

10

Compliment van op 09 juli 2018 over Light in the box

Inmiddels heb ik het teruggekregen.

7

Compliment van op 11 juli 2018 over Light in the box

Ik heb de betaling ontvangen

7

Compliment van op 06 juni 2018 over Light in the box

van harte bedankt voor dit op te lossen op zo een korte tijd . IK ben heel tevreden. Hopelijk houden ze zich aan hun beloftes.

10

Compliment van op 13 juni 2018 over Light in the box

Heeft even geduurd maar via klacht.nl biedt ligt in the box nu een oplossing had ik jullie niet gemaild was het nooit goed gekomen hartelijk bedankt klacht .nl
Vr gr Pieter

9

Compliment van op 21 mei 2018 over Light in the box

I received two smart watches and a dress , three items out of four I ordered.
The shoe is not deliverd till the time of writing this e-mail.-Men's Shoes Rubber Spring Fall Combat Boots Boots Walking Shoes Lace-up for Outdoor Black Yellow Black
Will appreciate you help to getLightInTheBox to send this shoe A.S.A.P.
I HAVE LEARNED MY LESSONS and hope to disengage with them soon my shoe is delivered.
Regards Alpha. D. Umo.

9