Klacht: zwarte uitslag nieuwe pannen

op 12 september 2017 over Sola in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 weken geleden nieuw pannenset bestelt via internet zag er goed uit na een paar keer mee te koken zwarte pitten erin ik na de sola winkel de pannen kunnen niet tegen zout je mag de zout er pas bij doen als het water kookt en de pitten kun je iedere keer met cif af doen maar daar heb ik die pannen niet voor gekocht ze zij wel vaatwas bestendig raar maar ik wilde graag andere pannen maar dat ging niet op ik moest het er maar mee doen nooit geen sola pannen meer slechte kwaliteit je moet ze iedere keer met cif af doen

Gewenste Oplossing:

als ik een ander pannen set kan uitzoeken is het goed als die duurder is leg ik gewoon bij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sola

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door suikerbuikjo