Klacht: zorgtoeslag onterecht stopgezet

op 26 juni 2017 over Zorgtoeslag.nl in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/mevrouw,

Van 2008-2012 heb ik ten onrechte geen zorgtoeslag gekregen. Ik had daarvoor jarenlang zorgtoeslag, welke jaarlijks automatisch werd verlengd. Echter, deze werd in 2008 zonder mijn toestemming beëindigd. Er was niets veranderd in mijn inkomsten, aangezien ik studeerde. Welnu, ik heb de overheid in 2012 vier brieven gestuurd om deze fout te rectificeren. Echter, ik kreeg telkens 0 op het rekest.

Gewenste Oplossing:

Als ik de misgelopen zorgtoeslag alsnog ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zorgtoeslag.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zorgtoeslag.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HdeD