Klacht: Zorginstantie zonder zorg

op 30 april 2017 over Kwintes in de categorie Hulpverlening

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een half jaar heb ik bij Kwintes nog geen hulp gehad. Mijn huisgenoot die elke maandag kookt er er twee weken niet in verband met persoonlijke redenen. De leiding helpt niet met oplossingen omdat ik zelf die dag druk ben met school en werk. Mijn huisgenoot met borderline gaat uiteten dinsdag, maar daar hebben we ook iemand voor nodig die in die plaatst gaat koken. Daarnaast hebben we nog een autist die niet op andere dagen niet wil en kan koken, omdat ze anders gek wordt. Graag zou ik wel willen koken maar ik heb werk en school. Het is ook niet goed om mij te laten koken omdat ik anders mezelf ga snijden, want Kwintes maakt me depressief.

Gewenste Oplossing:

Een week lang met iedereen van ons huis bij Breed eten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kwintes over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Depressieve emo