Klacht: zool laat los

op 25 mei 2020 over Puma in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar heb ik via kruidvat online puma sneakers gekocht, helaas na amper gedragen te hebben lieten de zolen los. Ik de schoenen laten repareren bij de schoenmaker, maar helaas niet geholpen. Ik kan de sneakers niet meer dragen. Zonde van mijn geld!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een waardebon van het betaalde bedrag of geld terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Puma

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Puma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anita van Ruitenbeek