Klacht: Zonnebrandcreme Nivea in de aanbieding

op 17 mei 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week stond in de AHfolder dat de producten van Nivea waaronder de zonnebrandcreme in de aanbieding waren( 1 en 1 gratis)
Bij mijn AHwinkel in de Rijnstraat hebben zij het de hele week niet gehad. Vervolgens ben ik op onderzoek uitgegaan . AH van Woustraat, noch AH Maasstraat. noch AH C.Troostplein(door hen zou ik nog gebeld worden als het binnen was, hetgeen ook niet is gebeurd) en uiteindelijk AH Vijzelgracht hadden het geëtaleerde merk van de voorpagina van de folder gedurende de week niet in de winkel.Ik vind dit misleiding.

Gewenste Oplossing:

Het minste is, dat ik na alle moeite die ik heb gedaan alsnog de aanbieding in mijn bezit krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tera van der Plank