Klacht: Zonder enige reden is mijn reservering geannuleerd

op 28 augustus 2017 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een boeking gedaan via Expedia voor een verblijf in Zanzibar. Daar zou ik mijn vriendin een huwelijksaanzoek doen. Bij aankomst bleek dat Expedia de reservering heeft geannuleerd. Het resort heeft mij dus geen verblijf kunnen aanbieden. Wel hadden zij een ander hotel voor me geboekt, zodat ik in ieder geval de eerst e 3 dagen daar zou kunnen verblijven. U begrijpt dat ik gedwongen ergens anders moest zitten en dat de hele planning in de war was gegooid. Ik heb de boeking nooit geannuleerd en het resort zelf ook niet. De annulering kwam echt vanuit Expedia.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag dat jullie mij tegemoetkomen met een voucher of soortgelijke. Ik heb heel veel kosten gemaakt en gedwongen ergens anders moeten verblijven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Expedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Expedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ari123