Klacht: Zomerseprijzen.nl

op 22 juli 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondanks dat op de flyer ontvangen bij de Mikrogids staat dat de actie loopt van 10 juli t/m 9 augustus 2017 wordt nu gemeld op de site www.zomersprijzen.nl dat de actie is gesloten. Het is dus niet meer mogelijk om mee te spelen. Ziet een beetje uit naar boerenbedrog.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden indien het mogelijk wordt om mijn unieke code alsnog in te kunnen vullen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R.J.G. Jonk