Klacht: Zoek je een onbetrouwbare partner, kies Telfort

op 23 mei 2016 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telfort is niet betrouwbaar want ze komen gemaakte afspraken niet na! Vervolgens mag je zelf naar de klantenservice bellen (50 cent per gesprek + gebruikelijke belkosten) om je verhaal te halen. Dan mag je paar minuutjes in de wacht om 3 maanden later te horen, we corrigeren het op je eerstvolgende factuur. Overigens is dat slechts gedeeltelijk de gemaakte afspraak. Had ik niet gebeld had ik mijn geld nooit gekregen.
Ergste is dat de afspraken gemaakt zijn nav een opzegging van mij, Ze hebben mij toen overgehaald mijn abonnement niet op te zeggen met de toezegging die zij dus nooit gestand zouden hebben gedaan. Erg kwalijk.

Gewenste Oplossing:

* Officieel excuus voor het feit dat ze hun afspraken niet nakomen
* De volledige toezegging (niet 60 euro correctie maar 72)
* De belkosten die ik heb moeten maken om hen op hun fouten te wijzen vergoed
* compensatie voor het veroorzaakte leed
* mogelijkheid om abonnement per direct op te mogen zeggen (opdat ik naar een betrouwbare partij over kan)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door erapeters