Klacht: Zen wasmachine is apsoluut niet zen !!!!

op 03 mei 2016 over Whirlpool in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig jaar een Whirlpool Ze wasmachine gekocht bij Media Markt omdat hun zeiden dat hij stil was en het erg goed deed en de garantie goed was, maar nu…misschien een jaar later, maakt hij een verschrikkelijke herrie, ook zie je de trommel aan de binnenkant bewegen van links naar rechts als hij centrifugeert. Ik heb er een video filmpje van gemaakt als bewijs dat dit absoluut niet normaal is, want mijn oude wasmachine van 10 jaar maakte nog niet eens zo’n geluid !
Het beeldmateriaal is opvraagbaar maar kan ik niet uploadden op deze site…

Gewenste Oplossing:

Ik eis een monteur die hem gaat maken zoals mij is belooft of een nieuwe wasmachine !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whirlpool

Reactie van de melder van de klacht BenteZen

1 jaar geleden - Dank ke wel Robin van Klacht.nl ik hoor namelijk niets van Whirlpool en ze zpuden me terugbellen dus het is ook nog eens slechte service

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whirlpool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BenteZen