Klacht: Zelf scan Carona

op 20 maart 2020 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was in ah zwanenburg ik vroeg of er ook desinfectie was zodat ik de zelf scan virus vrij kan maken of me handen er staat niks aan desinfectie dus zo help je nog het volk nog de medewerkers lijkt mij en hij zij dat geen enkele ah in nl dat doet lijkt jullie dat niet verstandig op er toch over na te denken als handen schudden niet mag lijkt mij dat het zelfde als je de zelf scan aanraakt vettige scherm voor mij waren er al vIer mensen aan het afreken en ik was nummer 5 aan de zelfde scan hoop dat iemand inziet dat dit echt niet kan mvg

Gewenste Oplossing:

Als er desinfectie of er en oplossing voor woord bedacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Isamedin