Klacht: Zegels voor Hanex wasserette

op 07 september 2015 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Stuur ik mijn man naar Jumbo de Bunders omdat hij toch in de buurt moest zijn. Bij de kassa vraagt hij bij het afrekenen zegels voor Hanex wasserette,zegt de juffrouw bij de kassa hebben wij niet we hebben alleen maar koopzegels.Op de spaarkaart staat duidelijk vermeld: Jumbo de Boekt en Jumbo de Bunders.

Gewenste Oplossing:

Ik hoef geen oplossing dit is alleen maar een mededeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R. Kempkens