Klacht: Zeer veel rotzooi in Pall Mal shag

op 30 mei 2016 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook altijd Pall Mall shag maar de laatste tijd ben niet meer tevreden over de shag zitten constant dikken stukken in.gewoon langen stuk.heb 1 die is 1,5keer langer als n vloei.hout en sliertjes kom je ook zeer vaak tegen.hoop dat jullie mijn weer als een tevreden klant kunnen krijgen groeten K Goksen

Gewenste Oplossing:

Als er wat minder rotzooi zit inde shag pakjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door K Goksen