Klacht: Zeer slecht ontvangst.

op 22 mei 2020 over Digitenne in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het jaar 2020 schijnt het nog steeds niet mogelijk te zijn om gewoon een tv signaal door te geven. Wat is dit toch ongelofelijk slecht zeg. En dan ook nog met droge ogen er geld voor durven te vragen. Er is werkelijk geen enkele zender waar je naar kan kijken. Cuntinue blijft het beeld stilstaan of valt helemaal weg. Wat een waardeloos product. Bagger.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik 1maand televisie zou kunnen kijken. Maar dat zal wel nooit gebeuren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Digitenne

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Digitenne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wal eemnes