Klacht: Zeer slecht

op 21 mei 2016 over Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb per ongeluk een foutje gemaakt tijdens het invullen van het adress.hierdoor weigeren ze mijn pakketje opnieuw te zenden. Ik word heel onbeschoft behandeld via de mail telefonisch zijn ze zowiezo niet bereikbaar. Ik heb gevraagd om samen tot een uitweg te komen maar helaas. Ik vind het schandalig nu willen ze dat ik opnieuw bestel maar krijg het niet voor de zelfde bedrag. Ik he toch recht op de producten ik vind het heel raar.

Gewenste Oplossing:

Mijn bestelling alsnog leveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dress-for-less.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dress-for-less.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Macit Sema