Klacht: Zeer onvriendelijk geholpen

op 03 augustus 2016 over Total in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister avond bij de Total op de elftweg in Velp zeer onvriendelijk en zelfs racistisch gedaan toen ik wou afrekenen. Er stond een jonge dame samen met een man en de jongedame snauwe me zowat op alles af. Ik vind dit echt niet kunnen! Volgens mij werkte ze er nog niet zo lang. De man greep ook niet in wat mij verbaasde. Dit gedrag verwacht ik niet bij zo’n groot bedrijf!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als deze 2 personen en vooral de jongedame op haar plek word gezet. Zij hoort niet thuis in een bedrijf waar je met klanten werkt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Total

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Total nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sergekraak