Klacht: Zeer onvriendelijk en brutaal personeel

op 03 augustus 2016 over Primera in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben met 2 kids naar primera geweest om 2 paketten op te halen.
ik ga de de meneer 2 ophaal briefjes van postnl maar meneer wou er niet naar kijken en geeft aan dat het niet klopt en wou niet gaan zoeken.
ik geef aan dat er 2 pakketten moeten zijn en meneer had er geen zin in.
Toen heb ik hem gevraagd achter te gaan kijken en kreeg een gemeen lach van zijn vrouwelijke collega.
Met moeite heb ik me paketten gekregen en heb meneer een fijne dag gewenst
Maar kreeg een gemompel er uit van jaja . En heb toen aangegeven dat dat niet vriendelijk was en heb toen van beiden collega’s de volle laag gekregen dat ik niet vriendelijk ben en maar me post ergens anders moest brengen want het kost hem geld ben weg gelopen omdat me kinderen dat geschreeuw niet hoefde aan te horen ben er zeer ontdaan door omdat ook me kinderen erbij waren en andere klanten deden er niks aan .

Gewenste Oplossing:

Ik zie graag dat ze goed aangesproken erop worden en het liefst ander personeel want ik zal daar nooit meer gaan.

Alle klachten die gemeld zijn door Lovelu