Klacht: Zeer lang laten wachten en onrechtvaardig behandeld

op 21 december 2012 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vol enthousiasme de ICI Paris XL in Zoetermeer binnengelopen met de Blauwe Pluim waardebon die ik van mijn werkgever heb gekregen als kerstgeschenk, om hiervoor een luchtje aan te schaffen bij genoemde zaak. Eenmaal binnengekomen heb ik ruim 20 minuten staan wachten om te worden geholpen. Toen er uiteindelijk een verkoopster achter de toonbank verscheen en deze een (voordringende) klant ging helpen, heb ik het voor gezien gehouden en heb de winkel verlaten. Het genoemde parfum wat ik wou kopen heeft voor mij geen goede herinnering meer, hier zit nu duidelijk een ‘naar luchtje’ aan. Ik heb inmiddels een eau de toilette bij een andere parfumerie gekocht. Gemiste kans Paris XL !.

Gewenste Oplossing:

Laat klanten niet lang wachten en behandel ze rechtvaardig. Ik verwacht geen oplossing meer, ben inmiddels door de concurrent naar alle tevredenheid geholpen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bliek1972