Klacht: ze keren niet uit bij diefstal, hoewel dat wel in de verzekeringsdekking zit.

op 15 februari 2018 over Actua Verzekeringen in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bij de mediamarkt een tomtom gekocht . die is uit mijn auto gestolen. Ik had er een actuaverzekering bijgenomen en ging ervan uit dat diefstal verzekerd was, zoals in de folder beschreven. Ervan uitgaande dat ze de schade zouden vergoeden heb ik een nieuwe tomtom gekocht en die opnieuw verzekerd bij Actua. Nu krijg ik een melding dat ze diefstal niet vergoeden ! Wie is hier nu de dief ?!

Gewenste Oplossing:

als ik gewoon het verzekerde bedrag terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Actua Verzekeringen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Actua Verzekeringen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Actua Verzekeringen in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door g.j.vincent