Klacht: Zalando niet bereikbaar

op 19 juni 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al een aantal keren contact gehad met de klantenservice van Zalando. Ik werd hier doorgestuurd naar het incassobureau (ik moet nog geld terugkrijgen), maar bij het incassobureau is alles al geregeld. Nu krijg ik een piep te horen als ik Zalando bel, en ze reageren niet op de chat.

Gewenste Oplossing:

Contact met de klantenservice en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janinew