Klacht: Zalando en zijn beursbedragen

op 15 december 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zet iets apart in mijn favorieten voor 69 euro. De volgende dag wil ik het bestellen is het 109 euro. Dit bedrijf is corrupt en levert rotzooi. Ze houden je de hele tijd in de gaten wat je doet en wat je bekijkt op hun website en gaan dan met de prijzen spelen. Te gek voor woorden… nog nooit meegemaakt zoiets raars. BUITEN DAT OM WIL IK DE MENSEN ADVISEREN OM EVEN TE GAAN GOOGLEN VOORDAT JE WAT KOOPT. MEESTAL BEN JE DUURDER UIT BIJ ZALANDO. BIJV ZALANDO VERKOOPT VAAK VOOR AMAZON. ZE GOOIEN ER EEN PAAR TIENTJES OP ENZ

Gewenste Oplossing:

Eerlijkheid

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mesian