Klacht: xxl biefstuk lijkt wel stoofvlees

op 18 september 2018 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte lezer
vandaag wilde ik er een romantics etentje koken met uw biefstuk
wat een domper was dit gezien ik kok ben en weet hoe ik een biefstuk moet berijden vind ik het schandalig dit u dit product als biefstuk durft te verkopen vier stuks zaten er in uw verpakking en alle vier waren ze niet te eten niet een was een biefstuk jammer dat u dit wel op uw verpakking zet
maar stoofvlees zou toepasselijker zijn geweest
ik stuur u deze mail omdat ook u besodemietert wordt door uw leverancier
mijn avond met nieuwe vriendin was alles behalve romantisch zoals bedoeld
maar vond dat ik dit toch even moet melden

Gewenste Oplossing:

dat u daadwerkelijk ook verkoopt wat de verpakking zegt
en hoop dat u er strenger op ga toezien dat ook u daadwerkelijk krijgt wat u inkoopt dit is geen reclame voor uw bedrijf 10 euro betalen voor 4 stukjes biefstuk die achteraf beter had kunnen laten sudderen om het zacht te krijgen
dit stukje vlees gekocht bij de LIDL Westervoort

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 18 september 2018 om 15:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door hjm sak