Klacht: WTF geen trein??!!

op 28 mei 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27 mei zou i naar heerlen gaan om cocktails te drinken. Ik zou de 28ste met de laatste trein van 0.45 vanuit heerlen naar kerkrade naar huis gaan.

Ik loop met een vriendin die richting Maastricht moet terug naar het station om 00.10. We komen daar aan zegt zij, je trein staat niet meer op de borden….en inderdaad mijn trein weg…OH WAT LEUK JOH!!!

Een aantal dagen voordat ik ging terrassen heb ik de reistijden bekeken en hier stond deze tijd nog tussen….de dag zelf heb ik dit ook nog gecontroleerd, vlak voor vertrek zelfs nota bene. Maarja heb je dus blijkbaar geen ene ruk aan.

Op het hele k ut station is er niks van een reden/oorzaak te vinden waarom die k ut trein niet rijd…zoek het je maar lekker allemaal uit, een bus rijdt ook niet meer rond dit tijdstip. Dus kijk even hoe je thuis komt?? WTF mensen??!
Vinden jullie dit nog normaal? Wat zijn jullie voor een achterlijke organisatie.

Nou heb mooi 35 FUCKING euro aan een taxi kunnen besteden, ongeveer 10 X zo veel als een ritprijs om alsnog thuis te kunnen komen.
Echt super jongens, top, ga vooral zo door. Stelletje prutsers

Gewenste Oplossing:

taxi vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 28 mei 2017 om 09:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste rot op,

Met plezier staan we in contact met jou als reiziger, maar we houden het graag leuk. Elkaar met respect behandelen en beledigende taal vermijden zijn dan ook de voorwaarden die we stellen aan het contact. Wij behouden ons het recht voor om berichten met dergelijke taal te negeren of te verwijderen. Ik sluit daarom hierbij deze melding.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om op een nette manier contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland

Met vriendelijke groet,
^NT
Webcareteam Arriva

Heeft op 31 mei 2017 om 20:31 geantwoord

Laat me niet lachen...: we houden het graag leuk. Er is niks leuks aan om er om kwart voor 1 achter te komen dat er geen trein meer rijd. Vandaar mijn boze reactie, misschien dat jullie mijn klacht op deze manier in behandeling nemen:

Op 27 mei ging ik naar Heerlen om cocktails te drinken (vanwege mijn verjaardag, jeej :D).Ik zou de 28ste met de laatste trein van 0.45 vanuit Heerlen naar Kerkrade naar huis gaan.

Ik loop met een vriendin, die richting Maastricht moet, terug naar het station om 00.10. We vertrekken op tijd omdat we niet opgehouden willen worden en daardoor onze trein missen. We komen daar aan en zij vertelt me dat ze mijn trein niet meer op de borden ziet staan....Ik was natuurlijk verbaasd, waarom zou mijn trein ineens niet meer op de borden staan?
Een aantal dagen voordat ik ging terrassen heb ik de reistijden bekeken en hier stond 0.45 laatste trein richting Kerkrade vanuit Heerlen. Omdat ik extra zeker wilde zijn heb ik de dag zelf dit ook nog gecontroleerd, zelfs vlak voordat ik vertrok. Mijn vriendin had dit ook bekeken en zag datzelfde.

Ben nog tot aan het spoor gelopen om te kijken of daar iets stond dat er misschien bij het eerste bord een storing was? Maar nee er was jammer genoeg niets te vinden. De trein van mijn vriendin vertrok rond half 1 en toen stond ik daar dus, bij een leeg en verlaten station. Hierna ben ik richting de bussen gelopen en de bussen richting Kerkrade waren al lang vertrokken en zouden de volgende dag pas weer rijden.

Tja, wat doe je dan? Helaas had ik geen andere optie dan een pinautomaat zoeken en maar de eerstvolgende taxi naar huis te nemen. Taxichauffeur gaf ook al aan dat ik niet de eerste was die hij naar huis had gebracht omdat de trein niet reed. Wat de verwachtte kosten waren richting Kerkrade? 35 €. Wauw, hij zag aan mijn gezicht dat ik dit niet gedacht had. Maar hij gaf aan dat er richting Kerkrade overal wegwerkzaamheden zijn en hij dus niet via de reguliere route kan rijden maar via een omweg. En aangezien ik deze route dagelijks rijd klopt dit helaas, had ik zelf niet bij stilgestaan. Poeh dus 35 €.... Ongeveer 10 x zo duur als mijn treinkaartje. Op deze extra kosten had ik totaal niet gerekend...maar goed, ik zou het ook fijn vinden als ik wel nog thuis kwam. Gelukkig is dit ook gebeurd, wat een domper op zo'n leuke avond en wat een slecht begin van je verjaardag.

Arriva heeft me teleurgesteld in de communicatie richting de reiziger.Het was fijn geweest om een oorzaak van het niet rijden van een laatste trein te weten, dit zou al voor veel meer begrip zorgen. Ook vind ik het jammer dat jullie op dat moment wel de trein laten vervallen maar geen geschikte oplossing bieden voor gestrande reizigers.

Groetjes
Rot op

Alle klachten die gemeld zijn door rot op