Klacht: wordt niet geleverd na betaling van mijn kant.

op 16 juli 2012 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de ab doer twist besteld en betaald via automatische incasso, maar nog steeds niet ontvangen. Op de bevestiging stond een verkeerd huisnummer en dat heb ik ze ook al meerdere malen via de mail laten weten…natuurlijk nooit antwoord op gehad, terwijl ik wel een bevestiging heb gehad voor ontvangst. Telefonisch zijn ze niet te bereiken…wel als je wilt bestellen natuurlijk!!. Al met al zijn het oplichters en wil mensen waarschuwen voor deze asociale praktijken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn bestelling zeer snel ontvangen, of direct al mijn geld terug. Denk er zelfs aan om bij de politie aangifte te gaan doen voor oplichting / diefstal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tommy Teleshopping in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tommy Teleshopping een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tommy Teleshopping

Heeft op 14 augustus 2012 om 13:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Pakket was retour gekomen i.v.m. onjuist/onvolledig afleveradres, adres is aangepast en het pakket is inmiddels bezorgd bij de klant.

Alle klachten die gemeld zijn door Mars1963