Klacht: Word opgehangen en niet meer opgenomen

op 29 juni 2017 over New York Pizza in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil bestellen systeem kent mij postcode niet daarom kan ik niet bestellen ik heb al eerder besteld toen kon dat ook gewoon nu hangt ze gewoon op en neemt ze niet meer op BEDANKT NEW YORK PIZZA DEZE VROUW IS DE MANAGER VAN NEW YORK PIZZA KORVELSEWEG TILBURG GEEN ETEN NA EEN DAG HARD WERKEN OP NEW YORK PIZZA KUNT U NIET rekennen

Gewenste Oplossing:

ALS IK MIJ BESTELLEN KRIJG !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over New York Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over New York Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door New York Pizza in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Honger mensen