Klachten over Woonbron

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Woonbron zijn gemeld. Lees meer >

84% van alle klachten opgelost. Nog 37 klachten nodig voor een plaats in de categorie Makelaars

84%
13 klachten gemeld
1 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
11 klachten opgelost
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Met een tijdelijke huurovereenkomst van twee jaar in Spijkenisse aan de Krekelveen 600-nummers komen wonen in een huurwoning van Woonbron. Bleek ik achteraf in een blok vol met asociale tokkies te wonen die er een sport van maken om dagelijks... Lees meer

Radiator

Klacht van Patrick gustave op 24 december 2021 over Woonbron in de categorie Makelaars

De kraan van radiator kapot( draait door). Man van e3nergiewacht is dezelfde dag gekomen(23.12.21). Had geen andere knop bij zich. Zou twee jongens sturen zei niet wanneer. Ik bel de volgende dag weer naar Woonbron en leg het uit.uiteindelijk krijg... Lees meer

Afspraak

Klacht van rustem op 15 december 2021 over Woonbron in de categorie Makelaars

Verhuurmakelaar van Woonbron komen structureel laat bij bezichtiging of helemaal niet. Ik heb nu 2 afspraken voor bezichtigingen gehad via Woonbron, de 1e keer afspraak om 13:00 uur na 20 minuten nog geen Verhuurmakelaar, waardoor ik ben gaan bellen met... Lees meer

vervanging keuken

Klacht van Fatima Marini op 15 december 2021 over Woonbron in de categorie Makelaars

Ik had meneer Dominique Reijerink aan de lijn om te vragen waarom mijn verzoek om een eigen bijdrage voor een nieuwe keuken is afgewezen. In het verleden is bij de oplevering van de woning de keuze geweest om een eigen... Lees meer

Gedwongen om in de zorg

Klacht van Romano de boe op 02 november 2021 over Woonbron in de categorie Makelaars

Goeie avond, vorige jaar heb ik een bezichtiging gehad bij woonbron en hun mij dit huisje afgewezen. Met als reden dat ze mij verplichte om een kamer training dus oke prima gedaan. Nu blijf ik op huisjes reageren en... Lees meer

Bezoek

Klacht van Krista1983 op 20 oktober 2021 over Woonbron in de categorie Makelaars

Ik zou vandaag bezoek krijgen van een medewerker van woonbron Die zou komen praten over de overlast die ik gemeld had. Maar meneer zou tussen half 12 en 12uur bij mij zijn maar kwam niet opdagen En ook geen telefoontje van ik kom... Lees meer