Klachten over Woon En Zo

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Woon En Zo zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Woon En Zo in de categorie Woonwarenhuizen

2 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Levertijd boxspring

Klacht van Jufmelsim op 20 april 2022 over Woon En Zo in de categorie Woonwarenhuizen

Een aantal weken geleden heb ik een boxspring besteld waarbij er destijds een levertijd van 5 tot 8 weken was vermeld. Ik ging ervan uit dat dit binnen deze weken zou worden geleverd en met mij contact op zou worden... Lees meer

Beschadigd boxspring

Klacht van Nesrinkadri op 03 maart 2022 over Woon En Zo in de categorie Woonwarenhuizen

Beste Gisteren 02-03-2022 is mijn boxspring ingeleverd Bij de eerste onderdeel die ik had geopend zag ik veel stof en dat zat mij niet lekker ik heb contact opgenomen met woon en zo en het bed te retourneren Het... Lees meer