Klacht: Winkelwagen leeg maken

op 14 juni 2021 over Wish in de categorie Internetshops - Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds kort maak ik gebruik van Wish. Ik heb heel wat artikelen gezien die ik leuk vind; deze staan in mijn winkelwagen. Deze staat behoorlijk vol en ik wil een aantal artikelen verwijderen; hoe kan ik dat doen? En hoe kan ik artikelen ‘like-en’, in plaats van artikelen toe te voegen aan mijn winkelwagen?
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
Met vriendelijke groet, Marije Baerents

Gewenste Oplossing:

Als ik artikelen uit mijn winkelwagen kan halen; en ze kan ‘like-en’, in plaats van ze te bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rijtje.1973