Klacht: Wil een evenement mijnen, moet lid worden, blijkt na betaling mijnen niet mogelijk

op 04 juli 2016 over WOW veilingen in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik aas op de veiling van een evenement, nadat ik in het privilege deel op \\\”mijn\\\” klik blijkt dat ik eerst vijfentachtig euro moet betalen. Ik heb eerder gelezen dat ik maar 10 minuten heb om een veiling te voltooien dus besluit om de \\\”contributie\\\” te betalen. Daarna meteen op \\\”mijn\\\” geklikt bij de veiling.. Zit er een wachttijd op van een aantal dagen ? Dat terwijl mijn gegevens al gecheckt waren door een eerder afschrijving EN de 85 euro zijn afgeschreven. Nu blijkt heel toevallig dat de veiling waarin ik geïnteresseerd was door een ander is gemijnd, natuurlijk.

Gewenste Oplossing:

85 euro terug en mij geheel uit de database van WOWveilingen en mijn privilege verwijderen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar WOW veilingen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door WOW veilingen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat WOW veilingen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

WOW veilingen

Heeft op 04 juli 2016 om 16:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Christel NL