Klacht: Lidmaatschap opzeggen

Isabel89 op 03 maart 2021 over WOW Veilingen in de categorie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na geruime tijd lid te zijn geweest van deze website (5Jaar) wil ik graag het lidmaatschap stopzetten omdat we de financiële ruimte momenteel niet meer hebben om deel te nemen aan de veilingen. Wegens Corona dreig ik mijn baan te verliezen.

Nu eist Privelege dat ik het lidmaatschap van €110,- nog een jaar lang door laat lopen zonder gebruik te maken van de diensten. Dit is de enige manier waarop bij hen een lidmaatschap opgezegd kan worden terwijl ik ruim voor het verstrijken van één maand opzegtermijn mijn verzoek heb ingediend.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn lidmaatschap kan beëindigen zonder daarvoor extra, onterechte, kosten te maken. Waarom zou ik nog een jaar lidmaatschap betalen voor iets waar ik dan geen gebruik van kan maken?

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over WOW Veilingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over WOW Veilingen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Isabel89