Klacht: Wijziging vluchttijden

op 19 juli 2017 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 juni jl reis geboekt naar turkije marmaris 4 personen. 3 juni vluchttijden al gewijzigd. Van 0710 naar 1910. 12 uur later. Nu een paar dagen voor vertrek voor 2e x tickets via mail. Nu de terugvliegtijden veranderd van 1720 naar 0810. Dat is ook bijna 9 uur eerder. Zo schiet onze 14 daagse vakantie wel erg op. Volgens mijn zijn de vluchttijden tijdens boeken gunstig en zodra je geboekt hebt veranderen ze de tijden. Ik weet dat vluchttijden kunnen veranderen maar zoveel in tijd en zo snel na boeking. Ik had deze reis absoluut niet geboekt met deze tijden. Mijn vakkntie is al verpest voordat hij is begonnen. En dit is niet de eerste keer maar al de 3e keer voor ons. NOOIT MEER CORENDON.

Gewenste Oplossing:

Korting op reissom of stoelreservering terugbetalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sylstop