Klacht: Wijn in de bonus?

op 20 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens de Telegraaf van afgelopen zaterdag zou de Saint Ser rose van 9,99 voor 7,99 in de bonus zijn. Helaas bleek dit gisteren niet het geval bij Albert Heijn Geesterduin. Ik heb de klacht reeds aan de chef aldaar doorgegeven.

Gewenste Oplossing:

Ik wilde 4 flessen van de desbetreffende rose kopen voor mijn verjaardag aanstaande donderdag. Het zou leuk zijn de korting alsnog te ontvangen. Graag wil ik nog weten of de informatie van de wijnpagina in de bijlage van de Telegraaf klopt of dat dit foute informatie is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EKLETON