Klacht: Wij zien ze vliegen

op 08 juli 2017 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriendin en ik hadden ons verheugd op ons jaarlijkse weekendje uit.
Dit jaar van der Valk Westerbroek bij Groningen.
Wij zijn in een zeer vervelende situatie beland.
In de hotel kamer wemelde het van de vliegen die mijn vriendin te lijf ging met een van uw badhandoeken.
Na een stuk of 20 moorden gaf zij het op en ben ik naar de receptie gegaan met dit verhaal. Daar werd mij doodleuk een vliegemepper aangeboden. Ik moet wel toegeven dat dit vreselijk op mijn lachspieren heeft gewerk Diezelfde nacht nog een stuk of 30 moorden gepleegd en toen het maar opgegeven. De vloer was niet meer brandschoon maar zo viel de beschimmelde douche minder op.
U begrijpt het wij hebben geen prettig weekend hebben

Gewenste Oplossing:

Compensatie voor een totaal mislukt weekend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Valk nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jos van Zeeland