Klacht: wifi werk niet en stotert al nu meer dan 6 maanden

op 06 februari 2018 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wifi valt vaak weg. ik heb experiabox v10. Verscheidene keren de monteur op de stoep gehad. Maar keer op keer gaat het mis. Ondanks problemen met 5ghz en een maand alweer uitgeschakeld nof steeds wifi problemen. Rara. Nu met met mijn Iphone x naar mijn apple tv 4 gen. Eigen video stortert. Keer op keer komt kpn met het excuse wij zien dat het signaal goed is. Rara

Gewenste Oplossing:

Ik vindt dat kpn als bundel gebruiker moet retutie betalen als pressie middel om het probleem sirieus te nemen en moet een gedegen oplossing komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pradieprajaram