Klacht: werkt met afterpay,ellende

op 09 oktober 2015 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

koop luxaflex onlin van 13 euro.ik ging na 2 wekenb verhuizen dus geen post gekregen.email adres ww kwijt en nu betaalde ik 39 euro aan die bende in friesland. ze sweten wel mijn tel nummer maar niet ff bellen hoor waar ik nu woon.ben al 68 en vergeetactig ozo erg. schande koop daar nooit meer

Gewenste Oplossing:

geld terug tot 13 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door kelly5